FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 17.10.2010 09:01:53

tregi.me
Guest

Hi nga zonjush Elda

:D Ello njerez, une jam Elda 27 vjecare dhe me pelqen shum te lexoj tregime intime...
Kam hap dhe nje website ne adresen http://tregi.me ku mund te postoni dhe ju komplet anonim 'aventurat' tuaja.
Shpresoj t'ja kaloj mire me ju ketu :)

Jam icik e turpshme po s'ka problem besoj lol

 

17.10.2010 09:01:53

AdBot
Advertisements

#2 17.10.2010 11:43:47

Toni_Brooklyn
i/e regjistruar
Registered: 05.11.2009
Posts: 153

Re: Hi nga zonjush Elda

mos je gjo nga philly ti rrusho???

Offline

 

#3 09.03.2011 13:05:59

gringo45
i/e regjistruar
Registered: 09.01.2011
Posts: 44

Re: Hi nga zonjush Elda

Vajzo më duket se ta kan mbyll faqen!

Offline

 

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting