FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 17.01.2011 15:08:12

FATALJA
i/e regjistruar
Registered: 27.05.2009
Posts: 284

Çfarë roli luan dashuria në seks?

sa lun rol dashuria ne sex

Offline

 

17.01.2011 15:08:12

AdBot
Advertisements

#2 17.01.2011 20:54:25

ekallta
i/e regjistruar
Registered: 25.08.2010
Posts: 38

Re: Çfarë roli luan dashuria në seks?

Po lun rol  te madh.

Offline

 

#3 18.01.2011 16:52:18

FATALJA
i/e regjistruar
Registered: 27.05.2009
Posts: 284

Re: Çfarë roli luan dashuria në seks?

edhe une ashtu mendoj

Offline

 

#4 18.01.2011 21:54:06

anagrecce
i/e regjistruar
Registered: 27.08.2010
Posts: 151

Re: Çfarë roli luan dashuria në seks?

dhe lun dhe s'lun ...mundet me bo sex dhe pa dashuri

Offline

 

#5 19.01.2011 07:48:57

Toni_Brooklyn
i/e regjistruar
Registered: 05.11.2009
Posts: 153

Re: Çfarë roli luan dashuria në seks?

lun si slun...kur e dashuron derdhesh me shpejt...kur se dashuron mun te shkosh me ore te tera...dibekun silloooooo....hahaha

Offline

 

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting