FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 22.01.2011 18:05:32

FATALJA
i/e regjistruar
Registered: 27.05.2009
Posts: 284

Çka mendoni për homoseksualët?

cka mendoni per homosexualet?

Offline

 

22.01.2011 18:05:32

AdBot
Advertisements

#2 23.01.2011 00:21:34

dua.pidh
i/e regjistruar
From: Prishtina
Registered: 27.09.2010
Posts: 107

Re: Çka mendoni për homoseksualët?

Mendoj se ata jane kote fare dhe nuk din ta shijojn jeten e tyre!!!!!!!!!

Offline

 

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting