FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 06.08.2011 13:35:14

maloku
i/e regjistruar
Registered: 22.07.2011
Posts: 21

A keni pas seks me dikë dhe mandej jeni penduar?

kush ka pas raporte me kusherinj miq kunat/a sepse shum kush e ben edhe kyt pun por nuk trgojn kurr se esht marrre
pres pergjigjet tuaja


jam vetem per femra te bukura

Offline

 

06.08.2011 13:35:14

AdBot
Advertisements

#2 13.08.2011 06:58:00

maloku
i/e regjistruar
Registered: 22.07.2011
Posts: 21

Re: A keni pas seks me dikë dhe mandej jeni penduar?

he bre ku ini


jam vetem per femra te bukura

Offline

 

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting