FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 08.01.2008 04:18:36

Psikologu
Administrator
From: Prishtinë
Registered: 02.11.2006
Posts: 439
Website

Kontrolloje Nëndijen tende

Ky test do të tregon qka po t`mungon dhe qka po t`preokupon, qka ka në nëndijen tone.
Mbylli syt dhe shkruaj qka do, vetem mshoju tipkave, relaksohu.
Pas disa minutave, deshirat e juaja nga nëndija do të duken në monitor.

http://www.xenini.com/nendija.htm

Offline

 

08.01.2008 04:18:36

AdBot
Advertisements

#2 17.02.2008 02:56:14

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Re: Kontrolloje Nëndijen tende

LOL
Kjo e forte a?
hahahahahah

Offline

 

#3 27.04.2010 13:54:19

kushtrimi
i/e regjistruar
From: Prishtina
Registered: 03.06.2008
Posts: 15

Re: Kontrolloje Nëndijen tende

Respekt se si e keni montu kete !!!!

Offline

 

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting