FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 17.02.2008 02:44:29

Adelina
i/e regjistruar
Registered: 29.12.2007
Posts: 13

Ç'është më me rëndësi në jetën tuaj?

1.Dashuria

2.Femra/frajeri

3.Familja

4.Paraja


Cka tjetëR ..!?

Offline

 

17.02.2008 02:44:29

AdBot
Advertisements

#2 17.02.2008 11:03:02

Kaltrina
ohhh bejbiiii
From: Prishtina
Registered: 20.01.2008
Posts: 426
Website

Re: Ç'është më me rëndësi në jetën tuaj?

dashuria dhe familja

Offline

 

#3 18.02.2008 12:58:48

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Re: Ç'është më me rëndësi në jetën tuaj?

DASHURIA DHE FAMILJA

Offline

 

#4 20.02.2008 00:53:27

Koqe_Kari
Lover_Boy
From: Germany
Registered: 19.01.2008
Posts: 154

Re: Ç'është më me rëndësi në jetën tuaj?

Familja e Lumtur

Offline

 

#5 11.06.2008 11:58:00

kushtrimi
i/e regjistruar
From: Prishtina
Registered: 03.06.2008
Posts: 15

Re: Ç'është më me rëndësi në jetën tuaj?

Me pas pare edhe ni grue per qefi :cool:

Offline

 

#6 13.06.2008 14:18:29

Pornoboy
i/e regjistruar
Registered: 20.04.2008
Posts: 268
Website

Re: Ç'është më me rëndësi në jetën tuaj?

Adelina wrote:

1.Dashuria

2.Femra/frajeri

3.Familja

4.Paraja


Cka tjetëR ..!?

ashtu dhe un.

Offline

 

#7 25.12.2009 00:45:35

besnik
ketu jam ne qdo koh per juuuu
From: mitrovica
Registered: 07.09.2009
Posts: 39
Website

Re: Ç'është më me rëndësi në jetën tuaj?

apapapa

Last edited by besnik (04.11.2010 01:04:36)

Offline

 

#8 29.12.2009 00:58:51

Arijan
i/e regjistruar
Registered: 29.12.2009
Posts: 6

Re: Ç'është më me rëndësi në jetën tuaj?

valla me dashni se mlon askushi ok

Offline

 

#9 29.12.2009 13:57:29

Bleos
i/e regjistruar
Registered: 27.12.2009
Posts: 9

Re: Ç'është më me rëndësi në jetën tuaj?

1. Dashuria           2. Shkolla            3. Familja              4. Parane ma ka mami dhe babi, me vone do te ma trashegojne mua..

Offline

 

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting