FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 17.10.2009 10:03:20

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Google: A do të mbetet ende lider?

Duke pasur parasysh se Bing, Facebook, Twitter dhe të tjerët pak-a-shumë janë bërë të njohur dhe të cilët çdo ditë e më shumë po marrin pjesë të tregut online, shtrohet pyetja nëse makina e kërkimit Google do të jetë në gjendje të mbijetojë në krye të listës, duke mbajtur pozitën udhëheqëse. Në fillim të shtatorit kompania, Google mbajti një takim urgjent të përfaqësuar edhe nga ekspertë në fushën e kërkimit dhe në praninë e drejtorëve ekzekutiv, të cilët e kishin për detyrë që të gjejnë një mënyrë për të përballuar dhe dështimet e tyre në mënyrë sa më të mirë dhe efikase, dhe të mos lejojnë uljen e pjesës së tregut të cilën ata aktualisht e kanë në tregun online. A është gjetur zgjidhje për këtë problem dhe çfarë rezultatesh do të jenë, koha do të tregojë.

Offline

 

17.10.2009 10:03:20

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting