FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 17.10.2009 10:03:57

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Dëshironi të dini gjithçka? Vizitoni: Academicearth.com!

Në këtë kohë moderne nuk mund t’i lejoni vetes që dija juaj të mos avancohet. M’u për këtë vizitoni faqen filantropike të organizatës AcademicEarth e cila mundohet që të gjithë qytetarëve të kësaj bote t’i mundësojë qasje në dijen akademike. Ata mbledhin materiale dhe përmbajtje edukative të kualitetit të lartë dhe i shpërndajnë ato falas në internet. Ligjëratat fillestare janë kryesisht për universitetet më të njohura amerikane siç janë MIT, Stanford, Berkeley, Harvard, Princeton dhe Yale. Gjatë marrjes së përmbajtjes nga faqja, autorët përcjellin pengesat kryesore të cilat shfaqen gjatë përdorimit masiv dhe vazhdimisht mundohen që ta thjeshtësojnë qasjen, bartjen dhe përvetësimit të dijes për secilin, në çdo kënd të botës.

Offline

 

17.10.2009 10:03:57

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting