FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 17.10.2009 10:08:41

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Puna e ndaloi nga vetëvrasja

Madonna ka thënë se orari i saj i ngjeshur e ka shpëtuar atë nga vetëvrasja, pas divorcit të saj nga Guy Ritchie.

Madonna (51) ka pranuar se ka punuar vazhdimisht për turneun e saj dhe nuk ka menduar shumë për këtë problem.

“Ishte një vit sfidues. Ka pasur mundësi që të gjuhem nga ndërtesa. Mendoj se puna e madhe me ka shpëtuar”, ka thënë ajo.

Madonna po ashtu ka pranuar se reperi Eminem ka refuzuar që të punojë më të.

“Ndoshta i ka ardhë marre”, ka shtuar ajo.

Madona po ashtu i ka thënë revistës Rolling Stones se e ka pasur të vështirë të pijë gjatë kohës sa ishte e re. “Nuk kam pirë alkool deri në moshën 30-vjeçare”, ka thënë ajo.

Offline

 

17.10.2009 10:08:41

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting