FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:07:00

Marigona
PASION PËR SEKSIN
From: St. Gallen - Switzerland
Registered: 17.10.2008
Posts: 179

Anorgazmia

Mungese orgazme. Behet fjale per nje problem seksual per te cilin nje individ - femer a mashkull, por me shpesh femer -, edhe pse provon deshire seksuale dhe eksitim, nuk arrin te kete orgazem gjate raportit seksual. Shkaqet mund te jene psikologjike (veshtiresi per t'a leshuar veten, ndjenja faji karshi deshires seksuale), raporti te çiftit, ose me banalisht fizike (psh. stimulim jo i kendshem i klitorit). Ne nej perqindje te madhe te rasteve nje problem i tille zhduket me maturimin e individit (confidence me e mire me trupin e tij, shtim te pervojes dhe sigurise ne vetvete) ose te stabilizimit te nej raporti me te mire ne lidhjen e çiftit.

Offline

 

28.11.2009 17:07:00

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting