FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:07:16

Marigona
PASION PËR SEKSIN
From: St. Gallen - Switzerland
Registered: 17.10.2008
Posts: 179

Autoerotizem

Aktivitet seksual nepermjet te cilit nje individ kerkon kenaqesine pa patur nevojen per persona te tjere. Ne forma te ndryshme eshte prezent ne çdo faze te jetes - dhe ne te sapolindurin ose femijerine - dhe gjen momentin me t epershtatshem dhe frekuent gjate adoleshences, kur rizgjimi i deshires seksuale sebashku me ndryshimet fizike te pubergjise shtyjne individin ne eksplorimin e trupit te tij. Ne shekujt e kaluar eshte gjykuar shume shpesh mbi paragjykime false ne ato sikur sjell pasoja mbi shendetin. Ne te vertete eshte nje praktike e pademshme dhe nje dem i madh per rritjen e nje personi eshte ta jetosh jeten nen barren e rende te frikes dhe ndjenjes se fajit! Sinonime te tij jane masturbimi, onanizmi, dhe me rralle, ipsacioni.

Offline

 

28.11.2009 17:07:16

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting