FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:07:49

Marigona
PASION PËR SEKSIN
From: St. Gallen - Switzerland
Registered: 17.10.2008
Posts: 179

Deflorim

(humbja e virgjerise) Prishja e imenes(cipes se vagines kur eshte e virgjer), kryesisht gjate raportit te pare seksual. Gati gjithmone shoqerohet me rrjedhje gjaku. Ne shume popuj, sidomos ne te kaluaren, deflorimi praktikohej nga magjistari ose nga kryetari i tribuve ne fazen e pubercise ose - psh. prane disa tribuve jugamerikane dhe australiane - brenda muajit te pare te jetes.

Offline

 

28.11.2009 17:07:49

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting