FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:24:13

Marigona
PASION PËR SEKSIN
From: St. Gallen - Switzerland
Registered: 17.10.2008
Posts: 179

Impotenca

Shqetesim sipas te cilit mashkulli ka veshtiresi te kete dhe mbaje ereksionin (ngritjen e penisit). Eshte nje nga shqetesimet seksuale me te perhapura te mashkullit. Mund te kete shkaqe organike (hormonale, venash, te qarkillimit te gjakut, neurologjike) ose farmakologjike, por shume me shpesh psikologjike: gjendje ankthi, frike ndaj seksit, frike nga mossuksesi... jane te gjithe faktore qe mund te bllokojne ngritjen e penisit. Preçizojme qe ky term nuk perdoret me sot ne fjalorin seksologjik, por preferohet te flitet me shume per shqetesime te ereksionit.

Offline

 

28.11.2009 17:24:13

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting