FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:24:51

Marigona
PASION PËR SEKSIN
From: St. Gallen - Switzerland
Registered: 17.10.2008
Posts: 179

Inçest

Raport seksual ndermjet nje individi dhe nje te afermi te ngushte (babai, mamaja, vellai, motra, gjyshja, gjyshi, dajo, tezja etj). I ndaluar dhe i denuar gati ne te gjitha rrethet shoqerore, inçesti ndodh ne te gjitha ambjentet shoqerore. Incesti eshte nje eksperience tramumatike per ate qe e provon ne kurriz, veçanerisht nese behet fjale per minorene qe jane te detyruar te kryejne maredhenie seksuale me kembenguljen dhe me turpin qe kane ndaj personave me te rritur te cilet i shohin me nje sy tjeter.

Offline

 

28.11.2009 17:24:51

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting