FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:29:02

Marigona
PASION PËR SEKSIN
From: St. Gallen - Switzerland
Registered: 17.10.2008
Posts: 179

Infibulimi

Operacion nepermjet te cilit gjenitalet, e mashkullit ose te femres, qepen duke lene te lire vetem nje hapesire te vogel, ne menyre qe te ndalojne maredheniet seksuale dhe te ruajne virgjerine. Qepja pastaj hiqet ne momentin e marteses. Eshte nje praktike e rende qe aplikohet dhe sot ne shume vende afrikane, duke dhunuar keshtu te drejtat e njeriut, sidomos ato te femres.

Offline

 

28.11.2009 17:29:02

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting