FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:30:28

Marigona
PASION PËR SEKSIN
From: St. Gallen - Switzerland
Registered: 17.10.2008
Posts: 179

Karakter seksual

Bashkesia e cilesive fizike dhe psikike qe ndajne menshkujt nga femrat. Pergjithesisht ndahen ne paresore (dmth ato qe sherbejne per riprodhimin si ç'jane gjendrat gjenitale dhe organet seksuale) dhe dytesore (psh. qimet, zeri i thelle tek meshkujt; gjokset dhe vithjet e gjera tek femrat).

Offline

 

28.11.2009 17:30:28

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting