FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:30:45

Marigona
PASION PËR SEKSIN
From: St. Gallen - Switzerland
Registered: 17.10.2008
Posts: 179

Klimateri

Faze e jetes, e perbashket si per mashkullin dhe per femren, ne te cilen per shkak te nje involucioni (zhvillim i nderprere) te proceseve te gjendrave seksuale ndodhin ne organizem modifikime ne prodhimin e hormoneve dhe ne pergjithesi ne mekanizmat e brendshem te lidhur me aktivitetin riprodhues. Ne femrat ndodh nderprerja e aktivitetit te vezores dhe si pasoje zhduket cikli menstrual dhe aftesia e riprodhimit; tek mashkulli procesi eshte me i avashte meqenese, edhe pse te zvogeluara, gjendrat seksuale vazhdojne prodhimin e spermatozove dhe te hormoneve.

Offline

 

28.11.2009 17:30:45

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting