FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:32:15

Marigona
PASION PËR SEKSIN
From: St. Gallen - Switzerland
Registered: 17.10.2008
Posts: 179

Kontraceptiv

Bashkesia e te gjitha teknikave qe ndihmojne ne parandalimin e renies me barre (shtatzene). Zakonisht klasifikohen ne menyra natyrale (Ogino-Knaus ose mungese seksuale periodike, temperature bazale, Billings ose te mukozec cervikale), metoda barriere (kondom ose prezervativ mashkulli, diafragma, spirale ose IUD, tampona, kapuç cervikale), metoda kimike (kremera, spray, fitila, lavanda, kompresa, xhelatine, prezervativ i shkrifshem) dhe menyra hormonale (pilula estroprogjestinike, sekuenciale, trifazore, postkoitale, te dites tjeter, mujore, minipilula progjestinike). Ne menyrat natyrale konsiderohet gabimisht dhe seksi i nderprere.

Offline

 

28.11.2009 17:32:15

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting