FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:33:23

Marigona
PASION PËR SEKSIN
From: St. Gallen - Switzerland
Registered: 17.10.2008
Posts: 179

Seks...

Coito Eshte pikerisht akti seksual ne te cilin organi seksual mashkullor futet ne ate femeror. Ne pergjithesi termi perdoret, i shoqeruar me nej mbiemer, per te treguar te gjitha format e tejra te raportit ne te cilin ka penetrim te penisit (psh. seks anal, oral). Paraqet nje nga momentet me intime te çiftit dhe vishet me nje vlere te forte simbolike sepse eshte akti qe çon ne riprodhim. Vjen nga co-ire 'shkojme sebashku' dhe ne gjuhen e zakonshme ka nje numer te madh sinonimesh, nga me volgaret ne me delikatet, ku me frekuenti nga te gjithe eshte te besh "dashuri".

Offline

 

28.11.2009 17:33:23

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting