FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:36:35

Marigona
PASION PËR SEKSIN
From: St. Gallen - Switzerland
Registered: 17.10.2008
Posts: 179

Cybersexi

Anketat kanë treguar së 9 për qind e lundruesve nëpër internet e përdorin këtë mjet për motive seksuale dhe 32 për qind e përdorin për komunikime seksuale. “Chat”-et erotike apo takimet nëpërmjet internetit kapin një numër të madh përdoruesish dhe 77 për qind e këtyre përdoruesve e kanë provuar se paku një herë se ç’është seksi on_line. Ka njerëz që e përdorin këtë marrëdhënie seksuale në internet (cybersex), si një zëvendësues të lidhjeve në jetën reale, por shumica e frekuentuesve të “chat”-it e bën për t’i dhënë më tepër kuptim “jetës reale”.

Offline

 

28.11.2009 17:36:35

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting