FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:37:47

Marigona
PASION PËR SEKSIN
From: St. Gallen - Switzerland
Registered: 17.10.2008
Posts: 179

Zonat erogjene

Janë ato pjesë të trupit të cilat janë veçanërisht të ndjeshme ndaj stimulimeve seksuale. Për meshkujt: zona erogjene kryesore është penisi, por tepër erogjene është edhe goja, gjuha dhe gishtat e këmbëve. Për femrat: këmbët, të prapmet, sqetullat, qafa, buzët, zona e veshëve, gjoksi dhe pika G. Thithkat në gjoks kanë një rëndësi të veçantë në fazën përgatitore të aktivitetit mashkullor dhe nuk ka asgjë femërore në këtë ndjeshmëri të veçantë.

Offline

 

28.11.2009 17:37:47

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting