FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:38:58

Marigona
PASION PËR SEKSIN
From: St. Gallen - Switzerland
Registered: 17.10.2008
Posts: 179

Ferromonet

Tashmë njihet një metodë që do e çonte çdo femër drejt shtratit tuaj: Ajo quhet Kloroform. Argëtim më vete, ferromonet (kimikate aromatizuese për të tërhequr femrat), mund të blihen edhe me anë të internetit dhe mund të funksionojnë me të vërtetë. Ferromonet janë mënyrat më natyrale për të tërhequr meshkujt dhe femrat. Prodhohen nga trupi dhe nxisin tërheqjen seksuale. A janë të drejta ferromonet? Ndoshta jo, por konsideroni këtë: është e drejtë që femrat përdorin tualet për të fshehur rrudhat dhe puçrrat? Është e drejtë që të ngjyrosin sytë dhe buzët për të pretenduar shëndet dhe joshje? Është e drejtë që ato veshin taka të larta për t’i bërë këmbët e tyre të duken më të gjata?

Offline

 

28.11.2009 17:38:58

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting