FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:45:09

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Dita Botërore e Orgazmës

22 Dhjetori, dita e solsticit dimëror, është pagëzuar si GOD: Global Orgasm Day (Dita Botërore e Orgazmës) nga shoqëria amerikane “Baring Witness”. Në këtë ditë, të gjithë banorët e planetit janë të ftuar të bëjnë dashuri për të propaganduar ndjesi pozitive në botë dhe për të gjetur paqe.

Offline

 

28.11.2009 17:45:09

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting