FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

  • Index
  •  » Edukata seksuale
  •  » Gjatë gjithë jetës së tij, sa ore i rri nje mashkulli penisi i ngrehu

#1 28.11.2009 17:45:41

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Gjatë gjithë jetës së tij, sa ore i rri nje mashkulli penisi i ngrehu

Edhe pse burri kalon 50.000 orë në ereksion gjatë gjithë jetës së tij, vetëm 2.500 orë janë raporte seksuale. Disa shpjegime të tjera? Kalon 230.000 orë duke fjetur dhe 100.000 duke parë TV.

Offline

 

28.11.2009 17:45:41

AdBot
Advertisements
  • Index
  •  » Edukata seksuale
  •  » Gjatë gjithë jetës së tij, sa ore i rri nje mashkulli penisi i ngrehu

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting