FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

  • Index
  •  » Edukata seksuale
  •  » Statistikisht, me kë ke me shumë mundësi për të pasur marrëdhënie?

#1 28.11.2009 17:47:16

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Statistikisht, me kë ke me shumë mundësi për të pasur marrëdhënie?

Mesatarisht 1 në 3 burra dhe 1 në 4 gra e tradhtojnë partneren/in. Një studim i kryer në Britaninë e Madhe ka treguar se pjesa e madhe e tradhtive (33%) ndodhin me një koleg pune.

Offline

 

28.11.2009 17:47:16

AdBot
Advertisements
  • Index
  •  » Edukata seksuale
  •  » Statistikisht, me kë ke me shumë mundësi për të pasur marrëdhënie?

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting