FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:48:03

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Për çdo ejakulim, mashkulli nxjerr jashtë 2 – 5 ml spermë

Për çdo ejakulim, mashkulli nxjerr jashtë 2 – 5 ml spermë, që i korrespondon 80 milionë spermatozoideve, por mesatarja varion 250 – 300 milionë. Ky numër është i ndryshueshëm nga dita në ditë për të njëjtin person dhe tenton të zvogëlohet me kalimin e moshës, duke filluar nga 45 deri 50 vjeç.

Offline

 

28.11.2009 17:48:03

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting