FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:48:35

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Cili është vendi ku bëhet më shumë seks?

Çiftet greke bëjnë seks mesatarisht 12 herë në muaj (ose kështu thonë). Prandaj u takon çmimi i parë për seksin. Në vendin e dytë gjenden francezët, me 10 herë në muaj dhe në të tretin italianët me 8,8 herë në muaj.

Offline

 

28.11.2009 17:48:35

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting