FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:48:48

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Çfarë është sitofilia?

Eksitimi i shoqëruar me përdorimin e ushqimeve në lojërat seksuale. Fetishizmi i flokëve dhe lëkurës quhet trikofili. Kurse tërheqja që disa meshkuj provojnë për gratë shtatzëna quhet maiesiofili.

Offline

 

28.11.2009 17:48:48

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting