FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 02.01.2010 19:34:20

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Tetë sekrete të cilat ai asnjëherë nuk do t’i zbulojë

Gratë kanë sekretet e veta, por në të vërtetë i ruajnë edhe meshkujt. Pa shqetësime, nuk janë ato komplot kundër seksit femër, vetëm mburojat e tyre mbrojtëse nën të cilat fshihen për shkak të pasigurisë dhe mbajtjes së imazhit mashkullor.

Çfarë sekrete fsheh partneri juaj?

Çfarë mendojnë meshkujt për seksin, lidhjet, joshjen dhe gratë? Edhe pse gjinia më e ndjeshme dëshiron të mendojë se janë meshkujt shumë të rëndomtë dhe se është lehtë të lexohen, kjo edhe nuk është ashtu. Ju sjellim tetë sekrete të cilat meshkujt edhe nuk dallohen shumë nga gratë.

1. Meshkujt urrejnë kur gratë mundohen të jenë pjesë e ekipit të meshkujve.

Burrat kanë gjuhën e vet derisa flasin me ekipin e meshkujve dhe shikojnë futboll. Edhe pse janë të vetëdijshëm se shakatë dhe komentet e tyre tejet shpesh janë fëmirore dhe përdhesës, nuk duan kur gruaja tenton të sillet si ata. Ajo është bota e tyre në të cilën taket nuk duhet të hapërojë.

2.Meshkujt ndonjëherë në të vërtetë mendojnë se gratë janë të marra

Shumë herë meshkujt në situata të caktuara fajësojnë grate ‘e marra’, nga shkaku që nuk munden në mënyrë tjetër t’i interpretojnë arsyet dhe shkaktojnë mënyrë të një sjellje të caktuar.

3. Toalet i rëndë nuk është seksi

Seksi I forte në të vërtetë duan gta ma toalet, por nëse ajo e përdor në mënyrë të drejtë, toaleti e zgjedhur mund ta mposhtni me këmbë. Nëse keni shumë toalet, nghyra dhe shtresa në fytyrë fillon të pyetet si në të vërtetë dukeni. Kur në mëngjes i gjithë ai toilet përhapet nëpër fytyrë e lodhur, disa nga ata nuk mund ta fshehin befasinë e pakëndshme.

4. Pas seksit për një natë, meshkujt vetëm duan një përshendetje

Nëse ju ndodh seks i pasionuar në një natë, meshkujt duan që ndarja të jetë e shkurtër dhe padetyrime. Nuk presin deklarata në lidhje me një lidhje të mundshme dhe takim të sërishëm. Një përqafim dhe përshëndetje e rëndomtë ajo është që meshkujt në raste të tilla dëshirojnë.

Meshkujt nuk janë adhurues të seksit nën dush, por vetëm disa do të pranojnë

5. Seksi nën dush është i mbiçmuar

Seks fenomenal nën dush të cilin e kanë festuar shumë skena filmike, në të vërtetë jeta e meshkujve nuk është edhe kaq emocionuese. Përpos që e kanë vështirë të depërtojnë, rrëshqasin në pllaka dhe shkumosja dush janë përvojë shumë e rrezikshme.

6. Nuk e shërojnë vetëm gratë depresionin me shoping

Blerja e kostumeve edhe meshkujve u ofron rehati. Gjërat e reja u japin besim, dhe si në shoping shpesh shkojnë e miqtë, kjo ju paraqet edhe lloj të terapisë sociale.

Pesë shprehi beauty të cilat meshkujt nuk i duan

7. Meshkujt ndonjëherë e fajësojnë sindromin paramestrual

Ndonjëherë meshkujt duket se kanë zemërimin dhe pakënaqësinë hormonale të kushtëzuar. Kur në një javë gruaja donjë shaka e konsideron shumë zbavitëse, ndërsa tashmë në tjetrën reagon me shkatërrim të butë nervor, konkluzionin të cilin e tërheq është sindromi paramenstrual.

Meshkujt druajnë nga grate e bezdishme

8. Meshkujt detyrohen të hyjnë në martesë

Gratë janë ata të cilat konsiderojnë se deri në vite të caktuara duhet të martohen dhe të krijojnë familje. Por, edhe meshkujt druajnë që do të humbin në sharm dhe joshje, dhe për shkak të siguritetit që çdoherë duhet ta kenë gruan afër vetes hyjnë në ujrat martesore.

Offline

 

02.01.2010 19:34:20

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting