FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 02.01.2010 19:34:43

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Bëni seks, me kohë do të jetë më mire!

Hulumtimi ka treguar si çiftet e arrijnë kulmin në jetën e tyre seksuale pas katër viteve dhe dy muajve në lidhje apo jetën e përbashkët. A ka në atë të vërtetë dhe a bëhet seksi në të vërtetë më i mire ndër vite?

Seksi bëhet më i mirë pas katër viteve dhe dy muajve!
Për disa lidhja e gjatë është sinonim për jetë të mërzistshme seksuale , por nëse u besohet hulumtimeve apo ekspertëve çiftet më së shumti e shijojnë seksin madje kur më mirë njhen, fitojnë besim në trupin e tyre dhe mësojnë çfarë më shumë I përgjigjet tjetrit.

Lidhja e gjatë apo martesa janë kështu garancë për kënaqje në seks të mire, por në rast se të dyja palët mundohen dhe i kultivojnë marrëdhëniet. Si dhe të tjerat edhe seksi do të jetë i mire në rast se partnerët I propozojnë njëri-tjerit risi dhe kënaqen në çastet e nxehta të përbashkëta.

Si fishekzjarret në dhomën e gjumit të fillojnë sa më shpejt grate duhet të ndalojnë të aktrojnë orgazëm.

Duhet pritur katër vjet që seksi të bëhet i mirë?

Pas katër viteve seski bëhet I sjkëlqyer falë lidhjeve emotive, psikologjike dhe mentale mes partnerëve. Mashkulli dhe gruaja blhen më të lirdhlm, ndërsa emocionet të cilat I lidhin janë me të vërtetë të forta dhe marrëdhëniet seksuale janë shumë intesive. Seksi më i mire është ai i relaksuari në të cilin nuk fshihen ndjenjat dhe nuk kujdesen për pamjen.

Si fishekzjarret në dhomën e gjumit të fillojnë sa më shpejt grate duhet të ndalojnë të aktrojnë orgazëm dhe ta pranojnë faktin se meshkujt nuk mundet të dinë të supozojnë menjëherë me të parën. Të dy partneret duhet të dinë si është më mirë të kenë seks kvalitet sesa kvantitet dhe si truri është organ më kryesor seksual. Lidhjet emotive dhe biseda janë kyçe për arritjen e orgazmit tek të dy partnerët.

Rrofshin të tridhjetat!

Tridhjetet sipas shumicës janë vitet më të mira në të cilat gratë kënaqen në seks, por të rendurit në martesë apo në lidhje, vetëm për atë arsye duhet të dinë si janë në të dyzetat dhe në pesëdhjetet dhe në të cilin mund në të vërtetë të kënaqen.
Besimi dhe pranimi i trupit të vet dhe dëshira është çelësi i suksesit.
Mungesa e dëshirës për seks është e lidhur me problemet tjera të cilat ne na ndodhin në jetë. Stresi, mungesë të kohës së lirë dhe detyrimeve krijojnë largësi mes partnerëve.

Për t’ju shmangur ftohjes së marrëdhënieve seksuale nevojitet të kthehet shkëndija e vjetër në lidhje. Veshjet e brendshme seksi dhe masazha erotike do të ndihmojnë, por vetëm kur partnerët i kthehen njëri-tjetrit dhe e gjejnë atë lumturi dhe kënaqësi të cilën e kanë ndarë në fillim të lidhjes.

Offline

 

02.01.2010 19:34:43

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting