FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 03.01.2010 15:29:51

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Edukate seksuale- Penisi

Cfare duhet te dime rreth organit seksual mashkullor?

Per shume femra, penisi edhe sot e kesaj dite eshte nje organ me shume sekrete. Prandaj edhe lind pyetja: Eshte gjinia mashkullore shoku me i ngushte apo armiku jone me i keq? Eshte e qarte se: sa me shume te dime rreth tij, aq me mire do te sillemi me te dhe aq me e bukur do te jete jeta seksuale ne c i f t.

Ne kete artikull do te lexoni per anatomine e penisit dhe si funksionojne ereksioni, ejakulacioni dhe zonat e ndishme te organit seksual mashkullor.
Penisi paraqet ndonjehere per femrat nje mister te vertete. Lexoni disa informata ne vijim, te cilat jane me se te dobishme qe ta kuptoni me mire organin mashkullor.

Madhesia

Te pakte jane meshkujt qe nuk kane provuar te masin penisin e tyre. Ata jane ne kete aspekt shume te pasigurt: A jam une normal? A eshte mjaft i madh?

Ne gjendje normale penisi eshte prej 7,5 deri ne 10,2 cm i gjate, me nje diameter prej rreth 3,2 cm. Madhesia e tij nuk eshte proporcionale me gjatesine e trupit.

Ne gjendje te erektuar, penisi arrin gjatesi mesatare prej 12 deri 17 cm, ndersa diametri me pak se 4 cm. Gjatesia ne gjendje te erektuar nuk eshte proporcionale me ate ne gjendje normale.
Forma e penisit dallohet prej mashkullit ne mashkull.

Offline

 

03.01.2010 15:29:51

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting