FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 03.01.2010 15:48:16

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Dëshira seksuale tek femrat kontrollohet nga truri

Deshira seksuale tek femrat shuhet kur zonat e trurit te lidhura ngushte me vemendjen, racionalitetin dhe kontrollin e emocioneve, aktivizohen.

Kete zbulim e kane bere disa shkencetare nga Stanford University, te cilet e kane publikuar studimin e plote ne faqet e revistes “Neuroscience”. Te nenshtruara ndaj stimujve seksuale, femrat vuajne nga nje renie e madhe e deshires per seks, duke vene ne pune zonat neurale te lidhura me vemendjen dhe bllokojne zonat me emotive te trurit, duke frenuar keshtu deshirat seksuale.

Tek femrat qe kryejne nje jete te rregullt seksuale, pjesa entorniale eshte me aktive, duke dhene ne kete menyre sinjale seksuale. Sipas studiuesve, femrat e grupmoshave 18-59 vjec jane te rrezikuara nga ky ndryshim mendor.

Offline

 

03.01.2010 15:48:16

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting