FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 03.01.2010 15:58:17

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Disa rregulla për seks më të mirë

Ju sjellim këshilla të shkurtëra, si ta plotësoni dhe relaksoni jetën tuaj seksuale të kënaqeni në çdo çast të cilat gjatë festave mund t’i kaloni me partnerin. Shpërblejeni veten dhe partnerin me buzëqeshje, përqafime dhe të puthura.Mos i harroni nevojat tuaja!

Çelësi nga kënaqësia më e madhe është të dini se çfarë në krevat ju përgjigjet dhe çfarë ju eksiton. Në seks nga dita në ditë i prakikoni gati të njëjtat pozicione dhe teknika, por provoni në jetën tuaj seksuale të futni risi.

Do të zbuloni gjëra dhe kënaqësi të reja.Ekspermentoni edhe kur jeni vet.. Shënoni nëse partneri refuzon të bëjë gjëra për të cilat e lusni, provoni me të bisedoni.

Puthuni!

Edhe krahas punëve të përditshme mos harroni në njëri-tjetrin. Gratë kryesisht janë ata të cilat nuk duan seks pa prekje të dhe puthje të buta. Mungesa e intimitetit në bazën e përditshme mund të shkaktojë probleme në seksualitetin.

Hulumtimi ka dëshmuar se përqafimet dhe puthjet e shpeshta sjellin ndjenjë sepse i aktivizojnë hormonet. Mjafton të mbaheni për dore derisa shikoni televizor, të putheni kur ktheheni nga puna, ta bëni masazh qafën dhe shpatullat apo të bini në gjumë të përqafuar.

Gjatë seksit harroni obligimet!

Të menduarit për obligimet gjatë seksit aspak nuk është mire. Gratë janë më të prirura për atë nga meshkujt. Shkencëtarët pohojnë se gratë e kenë më lehtë t’I kthejnë mendimet nga seksi sesa meshkujt, sepse niveli i eksitimit te mashkulli në përgjithësi është më i madh.
Çelësi për kënaqësi më të madhe është të dini se çfarë në krevat ju përgjigjet dhe çfarë ju eksiton.

Në rast se ju mundojnë shqetësimet dhe detyrimet së pari zgjidhni dhe mandej hidhuni te partneri, nuk është e drejtë të hyni në seks pjesërisht, nuk është e drejtë as ndaj juve por as edhe ndaj partnerit.

Kur jeni në krevat lëshohuni në kënaqësitë seksuale dhe harroni të gjitha gjërat tjera, ju atë e meritoni.

Luani me lodra seksi!

Spontaniteti, eksperimentimi dhe diversiteti ndihmon të ruan seks interesant dhe zbavitës. Seks lodrat janë diç që ju ndihmojnë juve dhe partnerit që t’i plotësoni fantazitë seksuale.

Në treg në të vërtetë ekzistojnë zgjidhje të mëdha dhe sigurisht do të gjeni diç edhe për juve. Në rast se jeni të turpshëm për fillim bleni losion për masazh sensual, ndërsa pastaj çoni në seks dyqane partnerin dhe së bashku zgjidhni gjëra të cilat juve ju pëlqejnë.
Fusni risi në jetën tuaj seksuale

Lexoni për seksin.

Lexoni për seksin. Shumë çifte druajnë të lexojnë për seksin nga dy arsye. E para se kanë frikë nga reagimi i partnerit, e dyta është ajo që ata ndjehen të parahatshëm.

Në rast se partneri juaj disa gjëra i bën gabimisht në krevat duhet atë të ia thoni sepse në të kundërtën do të jeni të irrituar. Sigurisht në ato biseda duhet ta lavdëroni partnerin për gjërat të cilat i bën mirë. Gjithashtu përgatituni të pranoni kritika dhe punoni në gjërat në të cilat juve thjesht nuk ju shkojnë mirë

Bëni seks edhe kur nuk jeni të disponuar!!

Ndonjëherë keni netë në të cilat ju nuk keni dëshitë të bëni asgjë dhe vetëm dëshironi t’i mbyllni sytë dhe të fleni por partneri juaj është i disponuar. Çfarë të bëni? Nëse partneri juaj di cilat butona t’i shtypë me siguri se shumë shpejt do të reagoni.

Kjo do t’ju ndihmojë të disponoheni dhe t’i tregoni partnerit se kenikujdes për atë dhe nevojat e tij. Kur jeni bashkë lëshohuni kënaqësisë me siguri juve nuk do t’ju vijë keq.

Offline

 

03.01.2010 15:58:17

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting