FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 03.01.2010 16:53:40

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Dëshirat dhe seksi

Dëshirat dhe seksi

Dëshirat dhe seksiSeksi fillon në kokë. Por nuk ka një zonë të caktuar të trurit, që është përgjegjëse për dëshirën seksuale. Ajo është një kombinim i ndezjes së disa pjesëve të trurit, që janë përgjegjëse për veprime të veçanta.Vetëm kur krijohet ky kombinim lindin dëshirat seksuale.

Për rastin e mashkullit, seksi nuk është vetëm kënaqësi, por edhe një lloj sporti për të stërvitur mendimet.Truri rregullon edhe prodhimin e hormoneve seksuale.

Shkencëtarët kanë zbuluar që edhe hormoni Prolaktinë rritet tepër gjatë seksit, si tek meshkujt edhe tek femrat. Deri tani dihej vetëm që ky hormon ndikon në krijimin e qumështit të nënës.

Por duket të jetë i rëndësishëm edhe për orgazmën.Kështu meshkujt kanë nevojë për pushim pas orgazmës, pasi niveli i Prolaktinës është shtuar shumë në trupin e tyre.

Offline

 

03.01.2010 16:53:40

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting