FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 03.01.2010 16:53:57

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Pjesa e trupit qe josh me shume

Pjesa e trupit qe josh me shume

Pjesa e trupit qe josh me shumeKjo persa i perket nje sondazhi te bere mes single. Pervec syve (38%), konsiderohet nje “arme” e vertet joshese, fundshpina, e zgjedhur si pjesa me sensuale e trupit (28%).

Me te sofistikuaret zgjedhin, shpatullat (16%), buzet(11%) dhe duart (7%). Ato qe preferojne me shume shikimn jane femrat.

Teoria, tipike femerore: pjesa me e madhe 67% te tyre, deklaron se preferojne nje mashkull terheqes ne kr=ahasim me nje mashkull estetikisht te bukur.

Me terheqesh kuptohet: siguria, miresjellja, sharmi dhe forca krijuese e misterit. Me pak fjale i bukur, mallkuar dhe xhentil.

Offline

 

03.01.2010 16:53:57

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting