FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 03.01.2010 17:06:45

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Per ciftet, me mire fjetje ne shtreter te vecante

Per ciftet, me mire fjetje ne shtreter te vecante

Per ciftet, me mire fjetje ne shtreter te vecante Te flesh vetem te ben me mire se sa te flesh me partnerin.

Nje ekspert britanik, i cili ka krijuar “laboratorin e gjumit”, thote se studimet e kryera ne 40 cifte nga mosha 20 deri ne 59 vjec, nxorren konkluzionin se te fjeturit ne shtreter te ndryshem eshte zgjidhja me e mire per te patur nje gjume te qete.

Nje gjume i trazuar dhe me probleme shkakton depresion dhe shqetesime kardiake.

Offline

 

03.01.2010 17:06:45

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting