FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 03.01.2010 17:17:23

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

5 justifikimet të zakonshme për të mos bërë seks

5 justifikimet të zakonshme për të mos bërë seksNe krye te listes se justifikimeve per te mos bere seks jane “lodhja” dhe “nevoja per gjume”. Studimi i Consumer Reports National Research Center , eshte bere me 1000 te rritur te moshave 18-75 vjec. 52% e te intervistuarve kane qene femra dhe 57% ishin te martuar ose jetonin me partner. 48% kishin femije nen moshen 18 vjec ne shtepi.

81% e pjesemarresve deklaruar si i kishin bere bisht seksit vitit qe kaloi shume here. Me poshte jane rezultatet e justufikimeve sipas perqindjeve (pjesemarresit mund te zgjidhin me shume se nje arsye per mosberjen e seksit)

   1. shume i/e lodhur ose kam nevoje per gjume.
   2. nuk ndjehem mire ose probleme shendetsore
   3. nuk jam ne qef
   4. po kujdesem per femijet ose kafshet shtepijake
   5. kam pune

Offline

 

03.01.2010 17:17:23

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting