FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 03.01.2010 17:29:33

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Injeksion në vend të kondomit

Injeksion në vend të kondomitEdhe pse meshkujt nuk do të gëzohen me zbulimin e ri- lajmi i ri që vijnë nga ekspertët do t’i mbrojnë femrat nga shtatzënia. Në fakt, zbulimi është një injeksion, i cili do të shërbejë si mjet kontraceptiv për meshkujt. Shkencëtarët skocezë kanë zhvilluar një injeksion hormonal, i cili në mënyrë drastike zvogëlon numrin e spermatozoideve dhe rrjedhimisht pengon fertilizimin e qelizës vezë. Injeksioni aktualisht ende është fazat e testimit, mirëpo shkencëtarët thonë se ky injeksion do të jetë shumë më i mirë se kondomët sepse do të ketë efektin e ngjashëm sikurse pilulat kontraceptive të femrave

Offline

 

03.01.2010 17:29:33

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting