FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 03.01.2010 17:34:23

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Zyrtarisht regjistrohet Seks Partia Australiane

Zyrtarisht regjistrohet Seks Partia australianeSeks Partia (SP) u bë organizata më e re politike në Australi, pasi që dje ishte regjistruar edhe zyrtarisht në parti politike në vend. "Njëra nga shkaqet për formimin e partisë është që të sigurohet platformë pozitive për çështjet lidhur me seksin në kushte të paraqitjeve negative për të, të shumë politikanëve dhe partive politike", deklaroi liderja e SP-së, Fiona Paten. Paten, e cila në vitin 1992 e formoi lobi grupin "Eros", pohon se ka mjaft përvojë që të drejtojë parti politike. "Pakundërshtim fitova përvojë të caktuar duke punuar në industrinë e seksit. Kam parasysh se gjithmonë jam interesuar për seksim. Mendoj tërë jetën. U falenderohem prindërve për këtë", deklaroi Paten, e cila një vit luftoi për regjistrim zyrtar të Seks Partisë nga ana e autoriteve australiane.

Offline

 

03.01.2010 17:34:23

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting