FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 09.01.2010 08:54:14

Marigona
PASION PËR SEKSIN
From: St. Gallen - Switzerland
Registered: 17.10.2008
Posts: 179

Facebook ndryshon politiken e privatesis

Facebook ka rene dakord per te bere nje ndryshim te rendesishem te politikes se tij te privatesise, pas nje negocimi me komisioneren kanadeze te privatesise.

Muajin e kaluar rrjeti social shkeli ligjin kanadez duke mbajtur publike deri ne pafundesi te dhenat personale te perdoruesve.

Ndersa tani Facebook ka rene dakord per te bere disa ndryshime mbi menyren se si e mban informacionin dhe mbi te qenit me transparent mbi faktin se cfare te dhenash koleksionon dhe perse.

Gjithashtu, perdoruesve do t’u jepet mundesia qe te caktivizojne apo te terhiqen kure te duan nga llogaria e tyre.

“Keto ndryshime do te thone se privatesia e 200 milione perdoruesve ne Kanada dhe ne te gjithe boten do te mbrohen me mire”, deklaroi komisionerja kandeze per privatesine, Jennifer Stoddart.

Offline

 

09.01.2010 08:54:14

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting