FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 09.01.2010 08:55:46

Marigona
PASION PËR SEKSIN
From: St. Gallen - Switzerland
Registered: 17.10.2008
Posts: 179

Grupi në “Facebook”, padi pesë të rinjve

Pese adoleshente nga 14 deri ne 15 vjec jane bere objekt padie nga ish profesori i tyre pasi ata kishin hapur nje grup ne “Facebook” per te.

Ngjarja e rralle ka ndodhur ne Piacenca te Italise. Ne grupin kushtuar profesorit gjenden komente te llojeve te ndryshme, aspak miqesore, shpifese dhe tallese.

“Nuk menduam te shkaktonim dicka te paligjshme, pastaj te gjithe flasin keq per mesuesit e tyre”, u shpreh njeri prej te rinjve qe ka formuar grupin.

Pasi i ka zbular mesuesi ka ngritur nje padi civile ndaj te rinjve te cilet i akuzon per shpifje.

Offline

 

09.01.2010 08:55:46

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting