FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 02.11.2006 17:13:00

Psikologu
Administrator
From: Prishtinë
Registered: 02.11.2006
Posts: 439
Website

Befasia në punë

"Me kapën duart e tij te forta. Duke e përdorur një force te bute, me mbështeti për murin e ftohtë ne punëtori. Mendja me thoshte 'jo' mirëpo trupi im ishte i tëri ne flakën e epsheve. M'i shkumcoi pullat. E lejova që te bënte ç'të deshironte", thekson Mag-bulja (26). "Shkova ne këtë punëtori sepse me nevo-jitej një pjesë e automobilit.

Sapo ai djalosh u paraqit para meje, ne mua filloi diçka te ndryshonte. Kishte trup te mrekullueshëm, zë te bukur dhe sy gjithashtu te bukur. Sikur me hipnotizoi. Ai shumë shpejt e vërejti se sa shumë po me pëlqente. Bcfas me pyeti:

'A me dëshiron?' Une me kenaqësi do ta kisha bërë atë punë me ty. Mu këtu, ne këtë vend!' Pastaj me tërhoqi kah vetja dhe me te dy duart m'i kapi siskat. Isha sikur e elektrizuar. Kur me mbështeti për mur, une menjëherë i mbështolla këm-bët e mia përreth belit te tij. Deri atëherë kurrë nuk kisha bërë marrëdhënie seksuale ne këmbë. Me duhet te pranoj - ishte për mrekulli. Mëpastaj kurrë me nuk e kam takuar atë djalosh. Mirëpo, une ende shpeshherë mendoj për atë ndodhi!"

Offline

 

02.11.2006 17:13:00

AdBot
Advertisements

#2 05.02.2010 21:38:43

kujta_ch
i/e regjistruar
Registered: 17.01.2010
Posts: 4

Re: Befasia në punë

un kam qen ai djaloshi qe poe kerkon

Offline

 

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting