FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 02.11.2006 17:16:57

Psikologu
Administrator
From: Prishtinë
Registered: 02.11.2006
Posts: 439
Website

SEKSI I SHPEJTË NE BODRUM

"Qirja ne shpejtësi për ne është diçka sikur kafjalli i përbashkët i çdoditshëm", na thotë Gana (32). "Burri im Behari dhe une jemi shumë spontané ne këtë. Me pëlqen, pa dyshim, edhe paraloja e gjatë, por nganjëherë ndihet nevoja edhe për seks te shpejtë! Ja, mu dje, derisa e pastronim bodrumin, Behari me kapi ndërmjet këm-bëve dhe me tha: Te dëshiroj pa masë!' As që u zhveshëm tërësisht. Sapo u lëshuam ne qilimin e vjetër, Behari ma ngriti fustanin dhe m'i zhvcshi brekët. Atëherë ne mënyrë te zjarrtë depërtoi ne mua. Ishte fan-tastike! Arritëm ne përfundim se ne rastet e tilla ne ne te njëjtën kohë arrijmë kulminacionin e kënaqësisë. Pëmdryshe, kjo normalisht nuk ndodh te ne".

Offline

 

02.11.2006 17:16:57

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting