FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 26.10.2010 07:28:11

Fishekzjarri
i/e regjistruar
Registered: 12.09.2010
Posts: 48

Ngritja e karrit ne vende publike dhe te papershtatshme

Siq e dini ju femrat kur eksitohemi ne mashkullit nuk dijme te kontrollojme vetin dhe kemi ereksion te Karit ndonjehere ne vende publike mbasi te shohim ndenjo prej juve duke shikuar nje prej juve shum seksi te veshur, si keni reaguar kur kene qene ne kete pozite dhe ju femra posaqerisht tregoni experiencen tuaj?

Offline

 

26.10.2010 07:28:11

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting