FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 15.12.2010 15:54:38

dua.pidh
i/e regjistruar
From: Prishtina
Registered: 27.09.2010
Posts: 107

Lepirja e pidhit te lyer me shllag ose me mjalt!

Kush nga ju e ka bere nje gje te till, dhe kush nga ju e preferon nje gje te till?

Offline

 

15.12.2010 15:54:38

AdBot
Advertisements

#2 17.12.2010 23:44:12

dua.pidh
i/e regjistruar
From: Prishtina
Registered: 27.09.2010
Posts: 107

Re: Lepirja e pidhit te lyer me shllag ose me mjalt!

!!!

Offline

 

#3 20.12.2010 07:21:10

LEOOO
i/e regjistruar
Registered: 18.07.2009
Posts: 67

Re: Lepirja e pidhit te lyer me shllag ose me mjalt!

Une e kam Ber, Por me Crem Chokollad   HHHHHmmmmmmmmmmmm

Offline

 

#4 12.01.2011 15:13:47

kari madh
i/e regjistruar
Registered: 22.02.2010
Posts: 99

Re: Lepirja e pidhit te lyer me shllag ose me mjalt!

un me shllag vanill .. osht eksituse teper ta then

Offline

 

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting