FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 17.01.2011 14:26:04

FATALJA
i/e regjistruar
Registered: 27.05.2009
Posts: 284

Si ndikon disponimi në seks?

si mendoni,sa ndikon disponimi ne sex?

Offline

 

17.01.2011 14:26:04

AdBot
Advertisements

#2 17.01.2011 20:59:10

ekallta
i/e regjistruar
Registered: 25.08.2010
Posts: 38

Re: Si ndikon disponimi në seks?

Shum ndikon, nese  nuk jeni ne disponim nuk dote ndjeni asgje.

Offline

 

#3 17.01.2011 22:11:22

dua.pidh
i/e regjistruar
From: Prishtina
Registered: 27.09.2010
Posts: 107

Re: Si ndikon disponimi në seks?

Ndikon shume disponimi ne sex. Nese nuk je ne form apo me disponim te mire, atehere ne sex do te perjetosh vetem lodhje dhe nervoz...

Offline

 

#4 18.01.2011 16:53:17

FATALJA
i/e regjistruar
Registered: 27.05.2009
Posts: 284

Re: Si ndikon disponimi në seks?

dua.pidh@live.com wrote:

Ndikon shume disponimi ne sex. Nese nuk je ne form apo me disponim te mire, atehere ne sex do te perjetosh vetem lodhje dhe nervoz...

plotesish pajtom me mendimin tuaj

Offline

 

#5 19.01.2011 12:16:53

Toni_Brooklyn
i/e regjistruar
Registered: 05.11.2009
Posts: 153

Re: Si ndikon disponimi në seks?

per femrat mase ndiko..per ne meshkujt sma mer menja...a ka drru me preeee....hahaha

Offline

 

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting