FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 22.01.2011 18:09:16

FATALJA
i/e regjistruar
Registered: 27.05.2009
Posts: 284

A keni bërë seks në plazhë?

a ken be ndonjeher sex ne plazhe?

Offline

 

22.01.2011 18:09:16

AdBot
Advertisements

#2 24.01.2011 08:41:55

dzeki 1970
i/e regjistruar
Registered: 17.01.2011
Posts: 16

Re: A keni bërë seks në plazhë?

dse kisha bo me ty?

Offline

 

#3 24.01.2011 16:51:00

FATALJA
i/e regjistruar
Registered: 27.05.2009
Posts: 284

Re: A keni bërë seks në plazhë?

dzeki 1970 wrote:

dse kisha bo me ty?

ski gjasa

Offline

 

#4 25.01.2011 10:29:35

dzeki 1970
i/e regjistruar
Registered: 17.01.2011
Posts: 16

Re: A keni bërë seks në plazhë?

po thash vetem nese ti ke deshire:D

Offline

 

#5 25.01.2011 18:27:34

gringo45
i/e regjistruar
Registered: 09.01.2011
Posts: 44

Re: A keni bërë seks në plazhë?

E kam përshkru diku tjetër e zdu me u përsërit, por vetëm dua të them se sex më të mir ska, sidomos kur e din se tëgjith e din se qfar jeni tu ba, dhe ju përcjellin me zili!

Offline

 

#6 26.01.2011 12:56:22

Toni_Brooklyn
i/e regjistruar
Registered: 05.11.2009
Posts: 153

Re: A keni bërë seks në plazhë?

fatale gjith kto fantazi qe paske ti lali, ne tardhmen paske me ja dredh ati gjynofqarit qe ke per ta qujt burr sa ke me ja qi ijen ngop...megjithate prap "ashtu" e nershme ke me qene...se sdu me permen emra kafshesh...hahaha...

Offline

 

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting