FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 21.11.2010 14:01:38

Hho0aX1
i/e regjistruar
Registered: 18.11.2010
Posts: 12

Kush po Vjen sonte me mu

Qika kush po vje sonte me mu me flejt se Sonte Jom i Lir  :) Kush o e Interesume :P

Offline

 

21.11.2010 14:01:38

AdBot
Advertisements

#2 22.11.2010 07:17:18

anagrecce
i/e regjistruar
Registered: 27.08.2010
Posts: 151

Re: Kush po Vjen sonte me mu

paska kalu afati mor apo je dhe sonte i lir

Offline

 

#3 22.11.2010 14:22:47

Hho0aX1
i/e regjistruar
Registered: 18.11.2010
Posts: 12

Re: Kush po Vjen sonte me mu

PO pO Nja 1 Jav Jom i Lir Kur Dush hajde :)   Ama Msn si Dush  :P

Offline

 

#4 23.11.2010 14:59:13

Hho0aX1
i/e regjistruar
Registered: 18.11.2010
Posts: 12

Re: Kush po Vjen sonte me mu

ama Nr e Telefonit :D

Offline

 

#5 01.01.2011 03:17:04

Kacaflaku
i/e regjistruar
Registered: 22.09.2010
Posts: 6

Re: Kush po Vjen sonte me mu

cila kontakton me mua bre...

Offline

 

#6 11.05.2011 07:55:15

ChiLi_GiRl
i/e regjistruar
Registered: 06.04.2011
Posts: 26

Re: Kush po Vjen sonte me mu

Hho0aX1 wrote:

Qika kush po vje sonte me mu me flejt se Sonte Jom i Lir  :) Kush o e Interesume :P

pse e paske dergu grun tek gjinijaaa eeeeee lol....... lum ajo qe te paska    :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Offline

 

#7 11.05.2011 22:33:27

kar_trashii
i/e regjistruar
Registered: 28.07.2010
Posts: 71

Re: Kush po Vjen sonte me mu

e paska grun ne opqin garant:)

Offline

 

#8 12.05.2011 06:41:31

ChiLi_GiRl
i/e regjistruar
Registered: 06.04.2011
Posts: 26

Re: Kush po Vjen sonte me mu

kar_trashii wrote:

e paska grun ne opqin garant:)

tani me len te kuptoj se pse kosovart dergojn bashkeshortet e tyre me 1 apo 2 jav ne gjinin e tyre. 

ketu thon me vjen gjynah se ska qen qe nje koh te gjat tek familja dhe ne anen e kundert vet bashkeshorti ben plane te ndryshme siq ai lart :D:D:D:D:D:lol::lol::lol:    OMG

Offline

 

#9 12.05.2011 16:05:54

sexy_boyy
i/e regjistruar
From: kosov ferizaj
Registered: 24.02.2010
Posts: 284

Re: Kush po Vjen sonte me mu

ahahhahhhhhhhhhhhhhhh mir e ke chili

Offline

 

#10 19.05.2011 11:16:02

ChiLi_GiRl
i/e regjistruar
Registered: 06.04.2011
Posts: 26

Re: Kush po Vjen sonte me mu

sexy_boyy wrote:

ahahhahhhhhhhhhhhhhhh mir e ke chili

kukuku  thon nje fjale (NA VJEN DITA EDHE NEVE ) :lol::lol::lol::lol:

Offline

 

#11 19.05.2011 18:43:39

sexy_boyy
i/e regjistruar
From: kosov ferizaj
Registered: 24.02.2010
Posts: 284

Re: Kush po Vjen sonte me mu

AHAHHAAHAHHA  po spo e dim kur na vjen dita edhe neve ahaahhahahah

Offline

 

#12 20.05.2011 11:00:33

kari_22
i/e regjistruar
Registered: 19.05.2011
Posts: 3

Re: Kush po Vjen sonte me mu

sexy_boyy wrote:

AHAHHAAHAHHA  po spo e dim kur na vjen dita edhe neve ahaahhahahah

Offline

 

#13 20.05.2011 11:03:00

kari_22
i/e regjistruar
Registered: 19.05.2011
Posts: 3

Re: Kush po Vjen sonte me mu

hej pidha pershendetje a jeni te interesuar per ni kar si te mushkit
nese keni deshir lajmronu ne add tung

Offline

 

#14 20.05.2011 11:11:33

kari_22
i/e regjistruar
Registered: 19.05.2011
Posts: 3

Re: Kush po Vjen sonte me mu

[youtube][/youtube]

Offline

 

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting