FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 22.01.2011 18:04:57

FATALJA
i/e regjistruar
Registered: 27.05.2009
Posts: 284

Çfarë mendoni për lezbiket

cka mendoni per lezbiket?

Offline

 

22.01.2011 18:04:57

AdBot
Advertisements

#2 23.01.2011 00:23:34

dua.pidh
i/e regjistruar
From: Prishtina
Registered: 27.09.2010
Posts: 107

Re: Çfarë mendoni për lezbiket

Jane koti fare. Te ndyta deri ne maksimum dhe nuk din ta shijojn jeten e tyre ate seksuale, shoqerore, etj etj...

Offline

 

#3 18.07.2011 14:56:10

nora40
Guest

Re: Çfarë mendoni për lezbiket

Ne fakt une jam vet Lezbike,dhe nuk di pse thoni se jane koti,ndoshta pse bota shqipetare nuk mund ta pranoj kete realitet qe ndodh edhe tek,une bej jeten normale si lezbike,dhe jam e lumtur si gjithe ju qe dashuroni ne dashurin tuaj te vertet.

 

#4 18.07.2011 15:55:51

FATALJA
i/e regjistruar
Registered: 27.05.2009
Posts: 284

Re: Çfarë mendoni për lezbiket

nora40 wrote:

Ne fakt une jam vet Lezbike,dhe nuk di pse thoni se jane koti,ndoshta pse bota shqipetare nuk mund ta pranoj kete realitet qe ndodh edhe tek,une bej jeten normale si lezbike,dhe jam e lumtur si gjithe ju qe dashuroni ne dashurin tuaj te vertet.

babygirle86@live.com te pres zemra

Offline

 

#5 18.07.2011 15:57:00

FATALJA
i/e regjistruar
Registered: 27.05.2009
Posts: 284

Re: Çfarë mendoni për lezbiket

FATALJA wrote:

nora40 wrote:

Ne fakt une jam vet Lezbike,dhe nuk di pse thoni se jane koti,ndoshta pse bota shqipetare nuk mund ta pranoj kete realitet qe ndodh edhe tek,une bej jeten normale si lezbike,dhe jam e lumtur si gjithe ju qe dashuroni ne dashurin tuaj te vertet.

babygirle86@live.com te pres zemra

je ketu me lexon?

Offline

 

#6 21.07.2011 14:13:11

floboy
Guest

Re: Çfarë mendoni për lezbiket

kan dhe ato te drejten ta bejn si te duan.fiksim e kam te qi 2 lesb

 

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting