FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 26.07.2011 20:31:37

swimmer
Guest

Çka mendoni për meshkujt e depiluar?

ca mendoni ju djem dhe vajza per meshkujt qe depilohen?ju vajza ju pelqen nje mashkull me lesh apo i depiluar,personalisht mendoj qe nje mashkull me gjoks apo me karin e depiluar esh me sexi dhe femra exitohet me shum gjate sexit

 

26.07.2011 20:31:37

AdBot
Advertisements

#2 29.07.2011 11:50:57

anagrecce
i/e regjistruar
Registered: 27.08.2010
Posts: 151

Re: Çka mendoni për meshkujt e depiluar?

lepihen ma mire

Offline

 

#3 30.07.2011 04:51:06

pornostar_sw
i/e regjistruar
Registered: 20.07.2010
Posts: 40

Re: Çka mendoni për meshkujt e depiluar?

anagrece a ke fort qef me ilpi ti :/ si akullore

Offline

 

#4 01.08.2011 07:27:25

Tonny
i/e regjistruar
Registered: 05.04.2011
Posts: 61

Re: Çka mendoni për meshkujt e depiluar?

anagrecce wrote:

lepihen ma mire

hajde me lepij anagrecce pot pres

Offline

 

#5 03.08.2011 22:11:34

Toni_Brooklyn
i/e regjistruar
Registered: 05.11.2009
Posts: 153

Re: Çka mendoni për meshkujt e depiluar?

po ne leshatoret si tja bojm???hahaha

Offline

 

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting